Modalitati de plata

NUMERAR SAU RAMBURS LA PRIMIREA COMENZII
Achitati contravaloarea comenzii catre livratorul nostru in momentul primirii comenzii la adresa indicata de dumneavoastra.

PLATA PRIN POS la primirea comenzii la adresa de livrare indicata de dumneavoastra

PLATA PRIN CARD ONLINE
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele NETOPIA Payments.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că NETOPIA Payment nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

In momentul in care ati facut o precomanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia va fi blocata in contul dumneavoastra.

Dupa finalizarea tranzactiei, pe extrasul dumneavoastra de cont, aceasta va putea fi identificata cu numele Damascus Palace.

In cazul in care expedierea precomenzii nu este posibila suma va fi deblocata imediat, in momentul in care se constata aceasta situatie (maxim 30 zile conform legilor in vigoare). Pentru mai multe detalii si informatii privind sistemul securizat de plata online, va rugam sa accesati pagina partenerului nostru NETOPIA Payments.